Venue vă pune la dispoziție cea mai spectaculoasă locație de evenimente: personale sau corporate. Venue reprezintă rafinamentul anilor ‘20 într-o poveste a succesului generației noastre.
Evenimentele sunt memorabile când amintirile sunt de neuitat.

Credem cu tărie că în viață, a sărbători este la fel de important precum a munci. Venim în întâmpinarea oaspeților noștri cu o lume nostalgică a eleganței. Momentele importante trebuie să fie memorabile. Nopțile noastre sunt grandioase, iar împreună cu noi fiecare clipă se simte ca o pagină ruptă din marii clasici.

Trecutul ne inspiră, iar nostalgia balurilor de altă dată este fundația pe care am construit, cărămidă cu cărămidă, această ”mașină a timpului”. Să călătorim împreună în vremurile în care totul era mai simplu, într-o lume mai naturală, mai romantică, în care ne putem concentra la oamenii de lângă noi.

Din optimismul nostru incorigibil și dragostea pentru designul clasic s-a născut conceptul VENUE Timișoara. Să-ți sărbătorești nunta și botezul așa cum se cere pentru un eveniment care-ți rămâne amintire o viață întreagă.

Venue

Din nevoia oamenilor de a fi împreună, de a împărtăși momente speciale, de a petrece nopți cu prietenii sau pur și simplu nevoia de a petrece – s-a născut conceptul Venue Timișoara: o vitalitate vintage și o eleganță eclectică împletite cu toate promisiunile unui viitor luminos.

Venue este locul de întâlnire pentru Timișoara, locul unde ne sărbătorim unii pe ceilalți. Savurăm nostalgia trecutului, ne bucurăm de iubirea prezentului, în timp ce facem planuri de viitor. Nopțile lungi, muzica și designul evocativ reprezintă „scena” pe care se desfășoară cele mai frumoase momente din viețile noastre. Nunți, botezuri, petreceri, serate sau conferințe la 3 sau 4 ace: pe toate le sărbătorim împreună în cea mai elegantă sală de închiriat din Timișoara.

Filosofia noastră este fericirea, domeniul nostru este progresul, iar clienții noștri sunt vizionarii.

Că e vorba de nuntă, botez, petreceri personale sau corporate, ne bucurăm să vă fim alături în momentele importante! Venue