Studioul de dans „ALEGRIA” se caracterizeaza ,pe scurt, prin performanta la nivel inalt.

Este primul studio de dans din România care pune la dispoziție trei sali ultra dotate și un număr de doi instructori dedicați, care, alături de antrenorul Vitalie Trohin își pun la bătaie toate cunoștințele și energia pentru a crea o activitate deosebită, atât pentru copiii , cât și pentru adulţi.

In cele trei săli de care dispunem se țin atât grupe de copii cu vârste incepand de la 3 ani, cât și grupe de adulți care doresc sa învețe ceva nou și să se bucure de puțină mișcare.

Studioul de dans sportiv „ALEGRIA” a fost fondat in anul 2007 de catre Vitalie Trohin, nume de prestigiu al dansului sportiv, fost dublu campion mondial in cadrul formatiei Codreanca din Chisinau, campion national al Rep.Moldova la sectiunea latino-americana , care a venit in Timisoara cu visul de a gasi talente pe care sa le indrume spre perfomanta.

Una dintre activitatile noastre preferate este dansul mirilor, pe care il pregatim in cel mai mic detaliu, de la alegerea melodiei pana la perfectionarea fiecarui gest si pas.

Dansul mirilor este, cu siguranta, cel mai emotionant moment al serii, ocazia voastra, a mirilor de a straluci si de a transmite tuturor o parte din povestea voastra de dragoste.

La „Alegria Dance Studio” va invatam sa dansati pentru voi, o coregrafie care sa va reflecte personalitatea, miscari simple si elegante care ,intotdeauna, vor fi mult mai apreciate, iar voi veti fi mai relaxati in realizarea dansului.

Melodia voastra de suflet, privirile voastre , voi doi, emotia celor din sala…o atmosfera magica…, iar noi va promitem ca veti avea un dans de neuitat!

 

La evenimentele deosebite, pe baza de invitatie, clubul participa cu sesiuni demonstrative spre aprecierea si incantarea publicului ( deschideri de afaceri, expozitii, evenimente culturale , sarbatori, nunti, botezuri, simpozioane etc. ).

 

 

„Iubeste muzica si dansul, iar ALEGRIA te invata pasul!”