Senneville ți se prezintă după mai bine de 20 de ani de activitate. Din 1993 și până astăzi, am trecut de la o afacere clasică de familie la o înfățișare spectaculoasă și produse pe măsură! Cum? Prin retehnologizare (2007) și rebranding (2014). Din 2015, Senneville dezvoltă cu succes conceptul premium-accesibil, alături de sub-brandul Senneville DulceDulce, și oferă unui segment extins de public produse de panificație, patiserie și cofetărie la standarde ridicate.

    • concept creativ și design fascinant
    • gamă largă de produse de înaltă calitate
    • personal de producție specializat și experimentat
    • chef patiser / maestru ciocolatier cu 12 ani de experiență în Franța și spațiul francofon
    • produse noi introduse foarte rapid pe piață, datorită producției locale

ECHIPA

Investim în oameni și în echipamente pentru binele tuturor. Promovăm brandul Senneville prin îmbunătățirea constantă a serviciilor și produselor noastre. Îl susținem și îl facem tot mai cunoscut, aprofundând în același timp noțiunea de brand și ce implică ea.

EVENIMENTUL TAU

Senneville îți prezintă lumea minunată a bunătăților de cofetărie și patiserie realizate artizanal, exclusiv din ingrediente premium, de un Chef cu peste zece ani de experiență în Franța. Special pentru evenimentul tău de neuitat!

CANDYBAR

Ideile, pasiunile și dorințele tale sunt motivul pentru cele mai gustoase și minunate Candy bar-uri. Eleganță sau amuzament, naturalețe sau magie, imaginează-ți orice iar noi îți îndeplinim visele și exigențele. Și nu oricum, ci printr-un Candy bar super-delicios!

NUNTA

Iubirea este #DulceDulce. Suntem pregătiți să le arătăm asta tuturor invitaților printr-un Candy bar personalizat, inspirat din minunata voastră poveste de dragoste.

BOTEZ

Supereroi, prințese, personajele fantastice ale copilăriei, cele mai frumoase imagini și idei, toate sunt cuprinse în Candy bar-urile Senneville de botez. Păstrează cu încredere albumul evenimentului, amintirile vor fi cu siguranță impresionante!

OCAZII SPECIALE

Impresionează-ți prietenii, partenerii de afaceri sau colegii prin intermediul unui Candy bar pentru ocazii speciale. Fără definiție, ocazia specială poate fi orice îți dorești tu! Iar orice îți dorești tu, noi transformăm în #DulceDulce și #BunBun, pentru un eveniment cu adevărat delicios!