ProBarshakers a devenit pentru noi, dar mai ales pentru clientii nostri ”watermark-ul” care se traduce prin: profesionalism si eleganta, dar mai ales prin calitate si stil !
Suntem o echipă tânără, dinamică, plină de idei, foarte creativa, extrem de atenta la detalii si perfectionista. Am pornit de la premisa calitate la pret bun iar serviciile si produsele oferite vorbesc de la sine.

ProBarshakers

Cunostintele si experienta noastra in domeniul bartendingului, ne ajuta sa venim in  intampinarea dorintelor clientilor nostri. Fie ca e vorba de un eveniment sau produs, suntem pregatiti in orice moment sa va oferim consultanta si serviciile de care aveti nevoie.

ProBarshakers pune la dispozitie o echipa completa de profesionisti, barmani participanti in competitii nationale si internationale, pentru care educatia, devotamentul si pasiunea sunt pe primul plan.
Flair bartendingul a devenit pentru noi un sport dar in acelasi timp o arta caracterizandu-ne stilul, perseverenta dar mai ales originalitate.

La fiecare show incercam sa compunem o tema noua, elemente si miscari noi iar in final publicul sa vada un intreg spectacol pus pe ritmuri de muzica si conturat de lumina reflectoarelor.

De ce ProBarshakers ?

Avem o mie de motive!