Peonies & Hydrangeas

Peonies & Hydrangeas este despre cutii de cadouri personalizate pline cu flori minunate care celebrează viaţa de zi cu zi şi toate ocaziile speciale. Viziunea fondatoarei, Anca Lupu, floristă din Timișoara şi creatoarea cadourilor, este o extensie naturală a dragostei ei pentru flori şi a pasiunii ei pentru a crea cadoul perfect.

Fie că este vorba de o petrecere de nuntă, botez, aniversare, mărturii, cadouri pentru corporaţii sau pentru absolvire, aceste cutii cu flori pot fi personalizate pentru a se potrivi oricărei ocazii. Selectăm cu grijă florile şi le aranjăm în cutiile noastre personalizate. Colecția conţine cutii mici, medii şi mari disponibile în două culori de bază, alb şi gri. Peonies & Hydrangeas te ajută să creezi un cadou deosebit și să surprinzi o persoană specială din viaţa ta oferindu-i flori în cutie.

Indiferent că dăruieşti sau primeşi un cadou, Peonies & Hydrangeas este dedicat pentru a crea un cadou memorabil și o experiență  lipsită de griji pentru toată lumea. Ne mândrim cu o mare colecție de flori de calitate comandate direct de la Bursa de Flori din Olanda și o prezentare frumoasă a cutiilor. Executăm în Timișoara aranjamentele florale pentru a crea cea mai frumoasă experienţă de a oferi, dar, la cerere, putem, de asemenea, să trimitem şi în România.

Misiunea noastră este de a oferi cu Dragoste și Recunoștință.