Freya Magazine – Despre noi

We deliver dreams

Freya Magazine

Doua persoane se indragostesc si de acolo incepe cea mai frumoasa calatorie, o calatorie pentru o viata. Ne dorim sa fim principalul reper pentru viitoarele mirese care aleg intotdeauna superlativul pentru ziua mult visata. Astfel, aducem in prim plan cei mai buni furnziori din domeniul organizarii de evenimente din Timisoara.

Invitatia pe care ti-o adresam este de a afla tot ce se poarta in materie de nunti si ce urmeaza sa intre in tendinte, de a face o incursiune in universul nuntii perfecte, de a te ajuta sa gasesti cei mai buni furnizori de nunta si de a te ghida astfel incat nunta pe care o vei organiza sa te reprezinte.

ALEX HRENIUC

ALEX HRENIUC

Marketing Rock Star

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul nuntiilor, Alex stie ca nu este deloc usor sa multumesti o mireasa. Cu acest gand a pus bazele site-ului Freyamagazine, cautand unii dintre cei mai creativi furnizori din acest domeniu. Lucrand ca si fotograf de nunta, a calatorit in peste 70 de tari si a surprins momente unice de la aproximativ 300 de nunti. Nu exista un lucru mai important decat altul atunci cand vine vorba despre nunta ta, toate serviciile trebuie sa fie fara cusur daca iti doresti un eveniment de neuitat. Acesta este principiul de baza pe care il recomanda Alex viitorilor miri.

SILVIU BARBUL

SILVIU BARBUL

Logistic Ambassador

Sunt o persoana organizata si hotarata in alegerile pe care le fac. Experienta acumulata ma face sa ma simt in domeniul logistic pe terenul meu. Stiu ca alegerile in privinta furnizorilor de nunta sunt de cele mai multe ori dificile, dar cu un plan pus la punct in cele mai mici detalii si cu o privire de ansamblu asupra nuntii tale, sunt convins ca alegerea furnizorilor de nunta din Timisoara va fi mult mai facila.

Organize your life around your dreams,Silviu.

DANA BARBUL

DANA BARBUL

Dream Creator

Orice poveste incepe cu “a fost odata”… eu sunt aici pentru a te ajuta sa o stilizezi, sa o desenezi fila cu fila sub ochii ta si sa vezi aceasta perioada ca pe cea mai frumoasa din viata ta. Si cum altfel poate sa inceapa mai frumos aceasta calatorie decat cu alegerea rochiei de mireasa.
Iti propun sa facem impreuna aceasta calatorie, sa descoperi ce furnizori de nunta din Timisoara ti se potrivesc si se integreaza cel mai bine in povestea ta, pentru ca nunta este despre tine si vreau sa te simti unica.

Always follow your dreams,
Dana.

LAVINIA LUCHIAN

LAVINIA LUCHIAN

Beauty Consultant

Pasionata de frumos si bun gust, Lavinia considera ca cel mai important lucru la nunta ta este sa te simti bine. Cum se poate altcumva daca nu cu o rochie splendida care sa iti dea incredere in tine si sa fii mereu cu zambetul pe buze?
Stil printesa sau sirena, in croi A sau cu trena, toate modelele le vei gasi in showroom-ul Freya. Aici o gasesti si pe Lavinia, pregatita sa te ajute pana la cele mai mici detalii.

Close