Freya Magazin – Despre noi

We deliver dreams

Freya Magazine

Doua persoane se indragostesc si de acolo incepe cea mai frumoasa calatorie, o calatorie pentru o viata. Ne dorim sa fim principalul reper pentru viitoarele mirese care aleg intotdeauna superlativul pentru ziua mult visata. Astfel, aducem in prim plan cei mai buni furnziori din domeniul organizarii de evenimente din Timisoara.

Invitatia pe care ti-o adresam este de a afla tot ce se poarta in materie de nunti si ce urmeaza sa intre in tendinte, de a face o incursiune in universul nuntii perfecte, de a te ajuta sa gasesti cei mai buni furnizori de nunta si de a te ghida astfel incat nunta pe care o vei organiza sa te reprezinte.

Furnizori de nunta din Romania

Internetologist

Alex Hreniuc

Publisher, marketer and cultural devourer. When he does not read, he is also a big movie fan .. and reads about them. Adam curiosity about things and people are what motivates him to learn and now write.

 

freya magazine

SILVIU BARBUL –  LOGISTIC AMBASSADOR

Sunt o persoana organizata si hotarata in alegerile pe care le fac. Experienta acumulata ma face sa ma simt in domeniul logistic pe terenul meu. Stiu ca alegerile in privinta furnizorilor de nunta sunt de cele mai multe ori dificile, dar cu un plan pus la punct in cele mai mici detalii si cu o privire de ansamblu asupra nuntii tale, sunt convins ca alegerea furnizorilor de nunta din Timisoara va fi mult mai facila.

Organize your life around your dreams,

Silviu.

DANA BARBUL – DREAM CREATOR

freya magazine

Orice poveste incepe cu “a fost odata”… eu sunt aici pentru a te ajuta sa o stilizezi, sa o desenezi fila cu fila sub ochii ta si sa vezi aceasta perioada ca pe cea mai frumoasa din viata ta. Si cum altfel poate sa inceapa mai frumos aceasta calatorie decat cu alegerea rochiei de mireasa.

Iti propun sa facem impreuna aceasta calatorie, sa descoperi ce furnizori de nunta din Timisoara ti se potrivesc si se integreaza cel mai bine in povestea ta, pentru ca nunta este despre tine si vreau sa te simti unica.

Furnizori de nunta din Romania

Marketing Rock Star

Lavinia Luchian

Born and raised Swede who accidentally left her heart on the streets of London and ever since has been trying to plot out how to return. Loves to wear shirts, read Charles Dickens and discuss about all things on the planet.

Close