Complex Restaurant Flonta – Restaurantele noastre sunt special construite pentru a va oferi o imagine de ansamblu asupra intregului Complex Restaurant Flonta, imbinand totodata linistea locului, cu un design modern. Salile pot acoperi o capacitate de 150-600 de locuri, ceea ce transforma restaurantul intr-un loc ideal pentru nunti, botezuri, ceremonii si evenimente de neuitat.

In ceea ce priveste preparatele pe care vi le punem la dispozitie, bucatarii nostri se straduiesc sa fie pe placul dumneavoastra, oferindu-va atat preparate cu specific romanesc, cat si pescaresc. Tot aici puteti savura si cele mai rafinate bauturi puse la dispozitie de catre barmanii nostri.

Avand o capacitate de 70 de locuri si fiind situata pe marginea lacului, terasa de vara a restaurantului este un loc in care natura se intalneste cu lumea. Aici sunt gazduite diverse specii de pomi si plante care infloresc sub razele soarelui asigurand culoare si viata gradinii in fiecare sezon al anului creand un ambient placut.

Complex Restaurant Flonta -locație de evenimente deosebite unde te poți bucura împreună cu peste 1.200 de invitați. Având o priveliște uimitoare asupra lacului, sălile de evenimente oferă cadrul perfect desfașurării unor nunți de basm. Combinația calitații, unei atmosfere festive și emanația unui sentiment unic, fac din Complex Restaurant Flonta una dintre cele mai prestigioase locații din Timișoara.

Restaurant a la carte cu specific internațional, amenajat după ultimele tendințe, care vă satisface și cele mai exigente așteptări. Împrejmuit de multă verdeața și de un lac cu lebede, este cadrul perfect pentru întâlniri cu prietenii, un prânz în familie sau un eveniment special care poate găzdui până la 150 de persoane.

Cort de evenimente de gală, situat in mijlocul naturii, cu o capacitate impresionantă, unde se pot organiza evenimente de până la 800 de persoane. Ceremoniile religioase și civile oficiate pe pontonul lacului vor contura fiecarei nunți un tablou de poveste.