Adina Trohin Makeup Artist

 

 

  • Afinitate pentru frumos si simplu, arta si machiaj
  • Nu crede in reguli si definitii in makeup

Povestea mea incepe inca din copilarie, cand o priveam , cu ochii mari, pe bunica cum foloseste rujul rosu pentru a-si evidentia prospetimea pometilor. Eram fascinata de zambetul ei..Acum ador sa vad zambetul de fericire pe chipul mireselor si clientelor mele.

 

Pentru mine, a fi  makeup artist inseamna libertate in culoare, gandire si suflet. Cel mai mult ma inspira reactia clientei cand se priveste in oglinda ,in momentul in care am pus pensula jos. Imi place sa ascult si sa fiu sigura ca machiajul creat se regaseste intru totul in personalitatea clientelor.Este minunat sa vezi cata emotie exista in lucruri atat de simple…si cu atat mai mult cand vorbim de machiajul de mireasa, e cel mai frumos sentiment sa stii ca ai contribuit la cea mai fericita zi din viata unei femei, zi pe care o viseaza si o planifica in cel mai mic detaliu, inca din copilarie.

Imi place sa gandesc machiajul ca o terapie prin frumos, o jonglerie continua de nuante, culori, texturi, umbre si lumini.

Am inceput exercitiul de imaginatie si descoperire al machiajului in cadrul ACADEMIEI DE INFRUMUSETARE REFLEXOVITAL, sub atenta indrumare a trainer-ului Monica Felicia Cugerean, acum 5 ani.

Meseria de makeup artist presupune dorinta de a invata si de a te perfectiona continuu, drept urmare am participat la :

  • Masterclass-urile lui Alexandru Abagiu
  • Masterclass si Workshop cu Denis Kartashev
  • Masterclass cu Ovidiu Perta
  • Curs in cadrul Scolii Atelier Paris – trainer Oxana Novacovici
  • Masterclass Apropo Makeup cu Maria Lihacheva
  • Seminar MAC cu Senior Mac Artist Alexandra Spyridopoulou

Cea mai complexa experienta am trait-o in lumea MAC, fiind angajata Mac Timisoara. Au fost ani frumosi, plini de culoare , unde am reusit sa dobandesc o experienta cu si despre machiaj de neimaginat. Mi-am amplificat dorinta de a evidentia tot ce este mai frumos intr-o persoana , cu ajutorul unor tips&tricks dobandite in timp si exersate pana la perfectiune.